More


  Conducerea PNL explică rezultatele extrem de slabe de la Satu Mare

  - Advertisement -

  pnl-explica-nicoara

  Președintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, a explicat care au fost cauzele care au dus la un scor atât de scăzut la alegerile parlamentare în județul Satu Mare. Prin intermediul unei postări pe contul său de pe o rețea de socializare, Nicoară spune că nu este mulţumit de rezultatele alegerilor şi că scorul a fost afectat de unii colegi care au gândit doar în termeni de tabere şi grupuleţe. El îi cheamă alături pe liberali, pentru a găsit soluţii şi a regândi oferta partidului.

  ”Rezultatul de la alegeri este pentru tot Partidul Național Liberal o invitație să regândim oferta partidului și să refacem punți pierdute cu oamenii. Cred că avem forța să convingem din nou, cu putere. PNL va parcurge în următoarele luni, în întregul său, un calendar de reformă internă, așezat, în care toate vocile să fie auzite. Este un consens în PNL, la nivel național să facem lucrurile rațional cu gândul la noul proiect politic. La sfârșit trebuie să ieșim uniți și cu un mesaj clar. Este de asemenea un consens să nu continuăm un anumit fel de a face politică cu ambiții personale. Acest lucru ne-a măcinat și s-a văzut atât la locale cât și la parlamentare cât a dăunat. În plus, este nevoie să aplicăm criteriile de integritate pentru toată viața de partid, nu doar pentru candidați, pentru a fi consecvenți”, a arătat Romeo Nicoară.

  Președintele PNL Satu Mare spune că în interiorul partidului unele persoane au gândit în termeni de tabere și grupulețe. ”Faptul că unii colegi au continuat să gândească doar în termeni de tabere și grupulețe a afectat scorul PNL la Satu Mare. Sunt în continuare membri care gândesc nociv și doar pentru a specula niște supărări. Ei trebuie să se hotărască dacă vor să meargă mai departe ca echipă sau aleg alt drum. Nu putem fi mulțumiți cu rezultatele, însă trebuie să vedem și că PNL, la Satu Mare, a obținut un mandat de deputat și a rămas la un scor apropiat de locale, pe când în alte județe erodarea a fost mai accentuată. Avem nevoie de soluții, de o refacere a legăturii cu oamenii, nu de ranchiună dăunătoare. Putem crește doar uniți. Îi chem pe toți liberalii din Satu Mare să sprijine și să se dedice unui nou proiect, care sa ducă PNL la guvernare cu un program bun”, a mai spus deputatul sătmărean.

  Acesta le mulțumește tuturor celor care au lucrat cu suflet și viziune în acest an greu, de reconstrucție încă pentru PNL Satu Mare, precum și sătmărenilor pentru încrederea acordată pe 11 decembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img