More


  În atmosfera sărbătorilor de iarnă

  - Advertisement -

  sarbatori

  Cu ornamente în diferite culori, lucioase şi sclipicoase, mici şi mai mari, Centrul Fericitul Scheffler János s-a schimbat pentru o după masă într-un atelier de Crăciun.

  Nu a putut lipsi nici anul acesta în Advent atelierul de ornamente al Centrului Fericitul Scheffler János. La evenimentul creativ de joi seara erau aşteptaţi copiii care frecventează terapiile instituţiei, împreună cu părinţii, aparţinătorii acestora. Ei au şi sosit la ora 16, într-un număr record de până acum. Ajungând în clădire, pe mesele recepţiei au găsit formele de bază din hârtie reciclată, care au fost pregătite de grupul de părinţi condus de sora Gemma. Grupul amintit a lucrat deja de săptămâni, ca totul să fie în ordine la programul de 15 decembrie.

  Aşa s-a şi întâmplat, copiii şi părinţii erau mulţumiţi de ce au găsit. S-au apucat de lucrat şi nu s-au ridicat până nu realizau două-trei ornamente. Ascultând muzică potrivită şi gustând prăjituri – pregătite tot de părinţi -, copiii au petrecut timp preţios cu părinţii şi terapeuţii. Veselia răsuna în coridoarele clădirii, iar la sfârşit familiile au plecat cu acele ornamente, care vor fi cu siguranţă pe mesele festive de Crăciun, sau pe brazi, în locuri însemnate. Căci nu există ceva mai frumos pentru părinţi decât zâmbetul copiilor lor, timpul petrecut cu ei, sau obiectul creat împreună.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img