More


  Incendiu de proporții la un apartament din Carei

  =

  pompieri

  În cursul nopții de luni spre marți, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise. Urgenţa a fost anunţată prin apelul unic 112, fiind semnalată în localitatea Carei.

  Salvatorii Secţiei de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament din localitatea amintită, evenimentul fiind anunţat în jurul orei 04:12. La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.

  Pompierii au coborât din bloc și au predat echipajului de ambulanță un bărbat de 39 ani, proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul. După examinarea efectuată de echipaj, s-a constatat că acesta prezenta o criza hipertensivă, probabil datorată traumei extreme care i-a amenințat viața.

  În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei şi o fereastră.

  Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de jarul unei ţigări scăpate sau aruncate întâmplător pe materiale combustibile, respectiv hârtie şi carton. Din fericire, nu au existat persoane rănite.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img