More


  Moş Crăciun a ajuns şi la Crucea Roşie

  - Advertisement -

  crucea

  Forfotă mare ieri la sediul asociației Crucea Roșie din Satu Mare. Zeci de tineri voluntari erau pe lângă Moş şi îl ajutau să pregătească darurile de Crăciun pentru peste 250 de copii şi vârstnici care nu stau foarte bine financiar. Dincolo de produsele oferite, ei vor să le arate celor care trec prin momente grele că Moşul este asemenea celui din legendă, şi anume că îi ajută pe cei nevoiaşi.

  Pachetele au putut fi realizate datorită unui proiect câştigat de asociaţia Crucea Roşie, care derulează cu sprijinul hypermarketului Auchan.

  “Proiectul se numeşte Mobilizatron. Au votat sătmărenii pentru el la magazinul Auchan. În 10 judeţe din ţară s-a câştigat acest proiect de către Crucea Roşie, în rest au fost altfel de proiecte. Pachetele sunt foarte generoase, sunt 271 de pachete, 171 de copii şi 100 de persoane în vârstă. Noi am ales 100 de persoane care au pensie de 400 de lei. La acestea o să fie duse acasă pachetele în 28, 29, 30 decembrie. Astăzi aşteptăm beneficiarii”, a declarat Rodica Borlan, directorul asociației.

  Acțiunea caritabilă continuă și astăzi, urmând ca la sediu să ajungă și alte pachete.

  ”Vom continua activitatea, vom primi shoes box-uri de la Şcoala de Arte, pachete cu Moş Crăciun. Sunt foarte mari pachetele, în valoare de 130 de lei. Este o muncă masivă, de făcut, de încărcat pachetele, dar ne bucurăm şi de aceea am accelerat puţin lucrurile să putem să le dăm înainte de Crăciun”, a mai adăugat Rodica Borlan.

  Pachetele sunt foarte diversificate și consistente, acestea conţin alimente de bază, dulciuri, prăjituri, bomboane, biscuiţi..etc.

  Directorul asociației Crucea Roșie Satu Mare vorbește despre cei peste 100 de tineri implicați în această acțiune, care zi de zi se adună și pregătesc cu drag fiecare pachet în parte, urmând mai apoi să-l dăruiască, cu același drag, celor în nevoie.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img