More


  Moșul a venit și la copiii nevoiași, le-a adus daruri și le-a spus o Poveste de Crăciun

  =

  mosul-la-copii-nevoiasi

  Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare, au organizat ieri, a XII-a ediţie a campaniei ,,Poveste de Crăciun’’.

  Circa 400 de copii au luat parte în acest an la ,,Poveste de Crăciun’’, eveniment ce a avut loc ieri, de la ora 11.00 la Teatrul de Nord Satu Mare. Dintre aceștia, 268 de copii sunt în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, 116 sunt beneficiari ai altor ONG-uri din oraş iar 16 vin din partea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare.

  Programul a cuprins spectacolul de teatru cu piesa Harap Alb  iar la finalul acesteia, copiii s-au întâlnit cu personajul mult îndrăgit ,,Moş Nicolae” care a adus daruri pentru fiecare.

  ”Cu ajutorul sponsorilor, a persoanelor fizice autorizate ingineri topografi de la Oficiul de Cadastru, a cadrelor didactice de la G.P.P. ,,Dumbrava Minunată” şi alţi colaboratori, am reuşit să punem în desaga moşului multe jucării şi dulciuri pentru fiecare copil”, au declarat organizatorii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img