More


  Oficial, Masculic Csaba este noul manager al municipiului Satu Mare

  - Advertisement -

  manager

  Oficial, noul city-manager al municipiului Satu Mare este consilierul local UDMR Masculic Csaba. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, l-a prezentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă. Noul city-manager și-a exprimat convingerea că va face față cu brio acestui post.

  Prezentat de primar
  Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că perioada de contestații a luat sfârșit astfel că, acum oficial, Masculic este city-manager. Pentru a ocupa această funcție, Masculic Csaba va renunța la postul de consilier local.

  “Acum s-a terminat şi perioada de contestaţie şi a venit momentul să prezentăm oficial noul administrator public al municipiului Satu Mare în persoana domnului încă consilier Masculic Csaba. Consider că nu trebuie făcută o prezentare pentru că îl ştiţi pe dl. administrator public. Urmează să facem documentele de numire, urmând ca să renunţe şi dânsul la funcţia de consilier local. În acest fel a devenit completă echipa administrativă, conducerea Primăriei Satu Mare, cu primar, cu cei doi viceprimari, nu ştiu dacă o să intervină modificări în acest sens, dar în momentul de faţă putem să lucrăm în efectiv complet în acest sens Ne bucurăm că au trecut toate impedimentele, au trecut alegerile, deci se poate apuca cu o forţă de 120% de muncă în folosul locuitorilor municipiului Satu Mare”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor. Masculic va răspunde de servicii publice, administrarea domeniului public și privat.

  Ce spune city-managerul
  Prezent la conferința de presă, Masculic Csaba a declarat că până acum a fost în postura să adreseze întrebări, fiind consilier local, iar acum va fi de cealaltă parte, în postura în care va trebui să răspundă la întrebări.

  „A fost afișat rezultatul, așa că urmează să ocup această funcție de administrator public, city-manager, bineînțeles după ce îmi voi da demisia din Consiliul Local. Mâine (joi, 15 decembrie) încă voi participa la ședință. Va fi ultima mea ședință. Va fi puțin greu ca după aproape 9 ani să mă despart de consiliu, de colegii mei cu care am fost împreună, atât la bine cât și la greu. Va fi o chestie interesantă că timp de 8 ani de zile, în calitate de consilier și membru al deliberativului, am criticat și am pus întrebări, întotdeauna, executivului, și acum acest lucru se va întoarce împotriva mea și eu voi fi întrebat de multe ori. Eu cred că experiența pe care am acumulat-o în cei aproape 9 ani ca și consilier și cu implicările pe care le-am avut în consiliu, o să pot face față cerințelor acestui post de administrator public”, a declarat Maskulik Csaba.

  Instalarea noului city-manager va avea loc, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, 19 decembrie. Maskulik Csaba este inginer de profesie. Acesta a absolvit Liceul Industrial nr. 5 (actualul Colegiu Național „Kolcsey Ferenc”) după care a urmat cursurile Facultății de Mecanică și Tehnologia Construcțiilor de Mașini din Cluj. De asemenea, acesta deține și un masterat în Managementul Financiar-Contabil și Juridic al firmelor. Locul acestuia în Consiliul local va fi luat de Zazula Bela.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img