More


  PSD poate solicita funcții la Primărie și Consiliu Judeţean

  - Advertisement -

  psd

  Victoria zdrobitoare de la alegerile parlamentare de duminică îi îndreptățește pe cei de la PSD să solicite funcții atât la Primăria Satu Mare, cât și la Consiliul Județean.

  Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, s-a ferit să dea nume în acest sens, rezumându-se să spună că partidul are pe cine pune pe eventualele funcții de viceprimari și vicepreședinți de Consiliu Județean. Aceasta a mai adăugat că, după ce vor fi anunțate oficial rezultatele la parlamentare, atât la nivel național, cât și la nivel județean, reprezentanții PSD vor urma să poarte discuții cu actualele conduceri ale Consiliului Județean și Primăriei Satu Mare. ”Trebuie să respectăm dorința cetățenilor care s-au dus la urne”, a mai precizat Fedorca.

  În Consiliul Județean, PSD are nou consilieri și anume Gheorghe Marincaș, Oliviu Buzgău, Ciprian Ardelean, Alexandru Horvat, Gheorghe Ciocan, Rodica Maxi, Ioan Pop, Constantin Frencz și Nicolae Avorniciții. Cel puțin unul dintre aceștia, dacă nu chiar doi, vor fi vicepreședinți.

  În Consiliul Local Satu Mare, PSD are șapte consilieri: Octavian Ardelean, Ciprian Crăciun, Dumitru Fanea, Adrian Micle, Radu Roca, Manuela Rogoz și Silviu Sumlaș. Unul, sau chiar doi, dintre cei mai sus enumerați pot aspira la funcția de viceprimar.

  Mai mult decât atât, aproape sigur PSD va prelua guvernarea, astfel că va trebui să numească și un prefect la Satu Mare. Totul depinde și de faptul dacă cei de la ALDE vor fi cooptați sau nu în actul de guvernare al PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img