More


  Serbare de Crăciun pentru ambulanțierii sătmăreni

  =

  ambulanta

  Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare au răspuns în acest an la 40.000 de solicitări, motiv pentru care conducerea instituției a dorit să își exprime prețuirea și aprecierea față de munca lor organizând, ieri dimineață, o serbare de crăciun la care ambulanțierii au participat împreună cu familiile lor.

  Delicatesele tradiționale au umplut mesele amplasate în curtea instituției, iar cadourile, nucile și portocalele de sub bradul împodobit au fost cele care au adus zâmbete pe chipurile celor mici. Pentru cei mai friguroși, însă, vinul fiert la ceaun a fost cel mai binevenit. Faimosul brad al Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare a fost, pentru mulți dintre cei prezenți, unul dintre punctele de atracție ale zilei.

  ”L-am împodobit din suflet, l-am făcut cu managementul colegilor din acest Serviciu, pentru toată prețuirea, pentru tot ce fac ei. Au asistat 40.000 de pacienți din acest județ. Probabil că acum voi transmite tuturor că merită să vină Moșul pentru colegii mei, în semn de prețuire. Îi așteptăm pe toți să vină și să vadă ce frumos este la Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare”, a spus Gabriela Opriș, managerul instituției.

  Serbarea a debutat cu sosirea Moșului care, după cum era de așteptat, a ajuns cu un sac mare, plin de cadouri și bunătăți. Toți cei 154 de angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare au primit câte o atenție de crăciun, alături de o asigurare de viață pentru accidente și pentru accidentele de muncă. De asemenea, au primit cadouri și cei 86 de copii ai angajaților. Managerul instituției a declarat că a pregătit cadouri și pentru cei dinafara instuției care au dorit să le fie alături într-o zi atât de frumoasă.

  Ansamblul Folcloric ”Cununița Năzdrăvană”, Petre Mureșan și alți artiști sătmăreni au susținut câteva momente specifice acestei perioade din an prin care au dorit să aducă bucurie angajaților Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare. Răsplata însă nu a întârziat să apară, Moșul având câte un cadou pregătit și pentru aceștia.

  Festivitatea a umplut sufletul fiecărui angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare cu dragoste și bucurie. Este pentru a doua oară când conducerea instituției organizează, în prag de sărbătoare, o astfel de serbare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img