More


  Târg de nuntă înainte de sărbători

  =

  nunta1

  Cu doar câteva zile înainte de sărbători, sâmbătă și duminică, la restaurantul Veneția a avut loc Târgul de Nuntă 2016. Aici, tinerii viitori miri au putut găsi tot ce este necesar pentru cel mai important eveniment din viața lor. De la machiaj, la formație, de la rochii de mireasă, costum de mire, la fotografii, de la sală de nuntă la toate accesoriile, inclusiv machiajul, totul poate fi găsit la acest târg. Și, dacă semnează și un contract, pot beneficia și de o reducere de 10% pentru serviciile oferite.

  Patronul restaurantului care a găzduit aceste eveniment, Vasile Lup, a declarat că Târgul de Nuntă a fost organizat în această perioadă pentru că acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, mulți dintre tinerii sătmăreni plecați la muncă în străinătate se întorc acasă și își fac planuri de muncă.

  ”Acest târg a fost făcut în ideea că foarte mulți dintre viitori tineri miri vin acuma de sărbători acasă. Avem peste 40 de expozanți, din toate categoriile. M-am gândit să fie cât mai diversificat, adică limuzină, firme pentru decor, clătite, înghețată, machiaj, rochii de mireasă, costume pentru miri, sticluțele de pălincă, cocktail bar, lansare de porumbei, sisteme de lumini, fotografi, torturi de mireasă, avem chiar și o formație. Avem cam tot ceea ce este necesar pentru o nuntă reușită. Mirii își pot organiza de aici o nuntă de vis”, a arătat Vasile Lup.

  Printre cei peste 40 de expozanți pot fi amintiți Ioana Călin, Spencer, Sara Flowers, Belliny, Salon Anastasia și mulți alții. De asemenea, sunt prezenți și cei de la Loga Dance.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img