More


  Bronz la Naţionalele de seniori pentru CSM Satu Mare

  - Advertisement -

  POPICE

  Porniţi la drum în Campionatul Naţional de seniori cu gândul de a le da tinerilor din lot şansa de a căpăta şi mai multă experienţă în competiţiile puternice, popicarii de la CSM Satu Mare au dat lovitura în ultima etapă , cea de la Cluj Napoca.

  Elevii antrenorului Gheorghe Sabău au terminat etapa a 4-a a Naţionalelor, şi ultima, pe poziţia a 2-a iar în urma punctelor acumulate au prins podiumul la general.

  „Este un rezultat la care sincer nu ne aşteptam la începutul sezonului. Acum nu putem decât să regretăm că nu am fost mai concentraţi în primele două etape căci puteam chiar termina pe doi. Oricum, băieţii merită toate felicitările”, ne-a spus antrenorul Gheorghe Sabău. Acesta s-a arătat extrem de încântat de condiţiile oferite la această etapă de noua sală de la Cluj Napoca. „ E ceva de vis. N-am mai văzut aşa ceva de când antrenez . Şi băieţii s-au simţit bine pe aceste piste, e o plăcere să joci” a mai spus Gheorghe Sabău.

  CFR Cluj Napoca a câştigat titlul naţional iar Electromureş este pe doi.

  De remarcat că la nivel de tineret echipa CSM Satu Mare e calificată deja la turneul final care va avea loc tot la Cluj-Napoca pe 9 aprilie.

  Rezultatele etapei de sâmbătă de la Cluj Napoca:
  Marius Lucuţ-554pd., Valentin Breban-571 pd., Vasile Maxim- 559pd., Darius Şoncodi- 576pd., Ciprian Cubiţchi- 502 pd., Vlăduţ Ţoca- 623 pd. Din echipă mai fac parte Gabriel Sabău şi Dumitru Zahari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img