More


  În șapte la Galați

  - Advertisement -

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare evoluează azi în deplasare. În etapa a 4-a din grupa 1-6 a Ligii Naţionale vor întâlni pe Phoenix Galaţi. Este cea mai obositoare deplasare pentru fetele lui Araujo iar meciul cu Phoenix ar fi putut însemna o șansă de a urca un loc în clasament. Doar că în condițiile în care accidentările se țin lanț la echipă acum principalul obiectiv pare a fi acela de a a ajunge măcar la play off în formulă aproape completa.

  După experiența în 5 de la Brașov acum CSM-ul a mers în 7 la Galați . Tavic, Wittington , Ferenczi sunt accidentate și nu pot evolua iar clac peste pupăză și Reed acuză dureri la gleznă.

  Azi s-a încheiat perioada de transferuri și s-ar putea ca pe ultima sută de metri să avem ceva surprize și la CSM.

  Altfel, CSM nu a avut niciodată “viaţă uşoară” la Galaţi, dovadă şi faptul că niciodată clubul sătmărean nu s-a impus acolo. Iar la confruntările directe, gălăţencele conduc cu 5-3. Meciul începe de la ora 18:30 şi va fi arbitrat de Şerban Rasoga, Sorin Drugău, Alexandru Ivan. Comisar a fost delegat Anton Cuțov.

  Tot miercuri, în etapa a 4-a se mai întâlnesc CSM Târgovişte – Olimpia Braşov (18:00) şi Sepsi – “U” Cluj-Napoca (19:00).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img