More


  Mai e loc de o nouă minune?

  =

  basc

  După succesul în cinci de la Brașov, ”eroinele” Szmutku, Orosz, Baltic, Reed și Ferenczi se întorc pe parchetul sălii LPS pentru un nou duel de foc în Liga Națională.

  CSM Satu Mare va da peste ”obsesia” CSM Târgoviște, iar dacă tot s-a deschis sezonul de..minuni de ce n-am spera că fetele lui Araujo vor reuși o nouă victorie …istorică. Istorică ar fi în condițiile în care până acum în sătmărencele au pierdut toate cele 30 de întâlniri directe de la promovarea echipei noastre în prima ligă.

  Din fericire sunt și ceva vești bune la echipă. Batey și Laza și-au revenit după starea gripală acuzată la începutul săptămânii iar Matea Tavic chiar dacă nu poate evolua azi, ar putea fi aptă pentru meciul de miercuri de la Galați.

  ”E o nebunie să jucăm miercuri-sâmbătă. Nu avem timp de antrenamente. Mai mult stăm pe drumuri și la recuperare. Dar încercăm să scoate maxim din această parte a sezonului și să fim apți cu toții pentru play off” spune antrenorul Jose Araujo.

  Nici la Târgoviște nu e mai multă prospețime…Echipa a obținut o victorie istovitoare cu U Cluj Napoca după un meci în care miercuri seara din cele 58 de puncte marcate , 52 au fost opera americancelor Green, Poole și Coker. ”Ce pot spune. Am câștigat dar se simte oboseala. Ne recuperăm pe autocar până la Satu Mare” a spus Cătălin Tănase, antrenorul dâmbovițencelor.

  Partida CSM Satu Mare- CSM Târgoviște se va juca sâmbătă de la ora 18 și va fi arbitrată de Amalia Marchis,Mate Andras Stretea, Razvan Opris.Comisar: Constantinescu Viorel.

  Într-o partidă ce a contat pentru etapa a 2-a a fazei a doua, Sepsi a trecut la pas de Phoenix Galați, 88-61.

  Se mai joacă azi: Olimpia Brașov- Sepsi și U Cluj Napoca- Phoenix Galați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img