More


  Accident mortal la Negrești-Oaş

  - Advertisement -

  Un tânăr de 23 de ani din Ambud a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident de circulație ce a avut loc pe strada Victoriei din Negrești-Oaș. Două mașini s-au ciocnit, iar un tânăr de 23 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale unuia dintre vehicule fiind nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare. Alte două persoane, un tânăr de 18 ani și o femeie de 33, au scăpat cu viață.

  Tragedia s-a petrecut înainte de miezul nopții, la ora 23.40. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, un tânăr de 23 de ani din Ambud, aflat la volanul unui autoturism a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă și a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 18 ani care nu a păstrat distanța regulamentară față de acesta.

  În urma impactului tânărul de 23 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de interevenția pompierilor de la descarcerare. De asemenea, o femeie de 33 de ani tot din Ambud, aflată în mașina condusă de tânărul de 23 de ani a suferit leziuni ușoare. Nici șoferul de 18 ani nu scăpat fără câteva răni ușoare.

  În urma leziunilor suferite, tânărul de 23 de ani a decedat în cursul nopții.

  Șoferul de 18 ani a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul este negativ.

  Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img