More


  Aceeași rețetă: învinse pe final…

  =

  baschet-u-csm

  CSM Satu Mare și U Cluj Napoca au oferit sâmbătă seara o partidă încinsă în sala LPS. Cotată cu a doua șansă la titlu în acest an ( după Sepsi) , U Cluj Napoca a tremurat serios pentru victorie, sătmărencele noastre cedând abia pe final în ultimele trei minute.

  Elevele lui Araujo au făcut un prim sfert excelent și, așa cum s-a întâmplat și în celelalte două meciuri cu U din acest sezon, au lăsat impresia că pot produce surpriza. Chiar și fără Tavic, Ferenczi și Wittington, accidentate, CSM-ul a dominat jocul și a condus după 10 minute cu 19-17.

  Iar fetele noastre puteau mări avansul doar că ratările exasperante pe atac și mai ales contraatac au făcut ca la pauza mare să se intre cu un singur punct avans…32-31.

  S-a mers apoi cap la cap până în minutul 37… Când la rampă a ieșit experimentata Djana Butulja de la U care a întors soarta jocului și a oferit clujencelor șansa de a rămâne acum în cursă directă cu Târgoviște pentru locul doi. S-a terminat 65-71 și urmează miercuri meciul pe terenul campioanei, Sepsi. Meci în care va debuta și ultima achiziție, Canty Briyona.

  ”E frustrant să pierzi un meci pe care l-ai avut în mână. E a treia oară când pățim acest lucru cu U. Am avut 23 de mingi pierdute pe greșeli în ofensivă față de 11 ale lor și asta s-a dovedit a fi decisiv…Banca mai lungă și plusul de experiență pe final au înclinat balanța în favoarea lor” au spus la final oficialii de la CSM.

  CSM (puncte marcate/recuperări/pase decisive): Baltic (13/15/2), Batey (13/8/4), Laza (4/0/5), Oláh (11/3/2), Reed (21/2/3), Crăciun (0/0/1), Szmutku (3/0/2). Antrenor: Jose Araujo.

  Universitatea (puncte marcate/recuperări/pase decisive): Irimia (4/3/0), Harrison (15/4/7), Mandache (14/5/7), Denson (11/10/2), Butulija (13/4/9), Voica, Neagu (2/0/0), Cutaş, Dixon (12/2/1). Antrenor: Dragan Petricevic.Alte rezultate: CSM Târgoviște- Sepsi Sfântu Gheorghe 54-59 și Brașov-Galați 76-89.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img