More


  Atenţie la pietonii de pe zebră!

  - Advertisement -

  Neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii prin locuri marcate și semnalizate corespunzător a fost cauza producerii a două accidente rutiere, marţi, pe raza municipiului Satu Mare. Primul dintre ele a avut loc la ora 12:40, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu când un conducător auto de 59 de ani din Satu Mare, conducând un autoturism proprietate privată, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 34 de ani, tot din Satu Mare, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  În jurul orei 15:40, un conducător auto de 24 de ani din Satu Mare, conducând un autoturism pe strada Odoreului, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat o tânără de 21 de ani, angajată regulamentar în traversarea drumului public. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei, atât acesteia cât și conducătorului auto li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.

  În ambele situații au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare