More


  Au ținut aproape de campioană!

  - Advertisement -

  csm

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat miercuri seara pe terenul campioanei, Sepsi, în etapa a 6-a a grupei principale din Liga Națională.

  Chiar și fără accidentatele Tavic, Ferenczi, Reed sau Wittington, CSM-ul a dat o replică bună celei mai valoroase echipe din Liga Națională.

  Doar ratările incredibile, din nou, de sub coș sau pe contraatac au făcut ca la pauză gazdele să conducă cu patru puncte, 26-22. După un prim sfert în care Sepsi a trecut în avantaj abia în ultimul minut, 15-10 în următoarele 10 minute cu noua achiziție , Canty în teren, CSM-ul a dat semne de revenire.

  A urmat însă , pentru a câta oară, căderea inexplicabilă din sfertul trei. Mingi pierdute aiurea și atacuri fără orizont iar Părău & co au profitat și au pus un parțial de 27-19 pe tabelă.

  Revenite la viață în ultimele 10 minute, elevele lui Araujo au încercat o revenire miraculoasă…S-au apropiat la opt puncte și au încheiat meciul lăsând impresia că poate cu mai mult curaj și mai multă concentrare pe tot parcursul jocului, surpriza era posibilă…

  Noile achiziții, Canty și Crăciun, au prins minute bune pe parchet și dau semne că se integrează rapid în sistem…Canty a marcat 10 puncte iar Crăciun -6, ultima reușind să câștige destule dueluri cu masiva Shegog.

  Urmează partida de sâmbătă de la sala LPS, de la ora 18 cu Olimpia Brașov.

  ”Mereu trebuie să improvizăm din cauza accidentărilor. Pregătim play-off-ul, trebuie să câștigăm pentru moral și pentru suporteri următoarele meciuri de acasă cu Brașov și Galați. Să sperăm că vor reveni o parte din accidentate pentru play-off pentru că acolo vom avea șansa noastră” crede antrenorul Jose Araujo.

  CSM Satu Mare: Batey 18, Laza 16, Briyona 10, Crăciun 6, Baltic 6, Olah 4, Szmutku 4. Antrenor: Jose Araujo.

  Celelalte rezultate din etapa a 6-a a grupei 1-6: Olimpia Braşov – „U” Cluj-Napoca 62-75, CSM Târgovişte – Phoenix Galaţi 53-50.
  Etapa 7: CSM Satu Mare – Olimpia Braşov (sâmbătă, ora 18:00), Phoenix Galaţi – Sepsi, „U” Cluj-Napoca – CSM Târgovişte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img