More  Darius Filip este noul prefect al județului Satu Mare

  Drius-Filip

  Executivul a adoptat în ședința de astăzi, 16 martie, o serie de hotărâri de Guvern cu privire la încetarea exercitării unor funcții de prefect sau subprefect, precum şi numirea altor persoane, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

  Astfel, Guvernul a hotărât schimbarea din funcție al actualului prefect Radu Bud.

  În funția de reprezentant al Guvernului în teritoriu, în județul Satu Mare, Executivul l-a numit, cu caracter temporar, prin detașare, pe Darius Grațian Filip.

  „Executivul a adoptat în ședința de astăzi o serie de hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

  HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității pentru Bud Radu din funcția publică de prefect al județului Satu Mare în funcția publică de inspector guvernamental;
  HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Satu Mare de către Filip Darius Grațian”, se arată în hotărârea luată azi de Executiv.

  Darius Filip are 36 de ani, este căsătorit și lucrează în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare din 2002.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE