More  Două goluri pentru un punct

  luceafarul

  În căutarea primei victorii oficiale în 2017, Luceafărul a început excelent jocul cu Olimpia şi a deschis scorul încă din minutul 2. Codoban a centrat din flancul stâng, Feher a reluat într-un fundaş, mingea a ricoşat la Arnăutu care a trimis-o lângă bară, în stânga portarului (1-0).

  A urmat o perioadă de joc echilibrat, în care sătmărenii au beneficiat de trei lovituri libere rămase fără rezultat. Tot dintr-o lovitură liberă “luceferii” au fost aproape de gol, însă şutul lui Feher de la 22 de metri a fost deviat de zid pe lângă poartă (43).

  De la vestiare sătmărenii au ieşit mult mai motivaţi şi au avut o prestaţie mai consistentă. Au trimis un avertisment la şutul lui Ursu, de la 17 metri, puţin pe lângă, după care au urmat minutele care au schimbat soarta jocului! Chiş Toie a pătruns pe dreapta, a centrat în careu, însă Feher nu a reuşit să introducă mingea în plasă din doi metri (52). La faza imediat următoare, bihorenii şi-au arătat limitele în defensivă şi după o serie de greşeli, V. Pop a profitat şi a trimis mingea în plasă din 4 metri (1-1). “Luceferii” au avut replică şi Marius Matei a punctat pentru 2-1 cu un şut puternic din voleu expediat de la 12 metri (68). Al treilea meci, al treilea gol al golgheterului adus de la Foresta! Avantajul a durat doar patru minute, întrucât neatenţia la fazele fixe a fost penalizată cu un gol în poarta bihoreană. V. Pop a executat un corner, iar Onicaş, talonat de Feher, a înscris din cădere (2-2). În minutele rămase, sătmărenii au avut trei şanse bune ca să-şi apropie toate punctele prin V. Pop 85 şi 87 şi Heil 88.

  Miza punctelor a generat nervozitate, antrenorul B. Andone fiind trimis în tribună în minutul 75, iar în minutul 89, centralul Florin Andrei i-a îngălbenit pe Hlinca, Ban, respectiv V. Pop, în timp ce Pană a fost eliminat.

  Primul punct pentru Luceafărul din trei confruntări cu formaţii cu pretenţii la promovare, jocuri în care echipa bihoreană a arătat carenţe în special la fazele fixe.


  LUCEAFĂRUL – OLIMPIA SATU MARE 2-2 (1-0)
  Stadion Luceafărul. Teren excelent. Spectatori: 300
  Au marcat: Sg. Arnăutu 2, M. Matei 68 / V. Pop 53, M. Onicaş 72
  Luceafărul: Began – Balea, Sg. Moga, Hlinca, I. Ban – Feher, Bedea – Chiş Toie (53 Balla), Arnăutu, Codoban (66 Predescu) – M. Matei. Antrenor: Cristian Lupuţ
  Olimpia: Anca Trip – Duruş, M. Mureşan, Heil, Bura, M. Onicaş, Cr. Daminuţă (46 V. Pop), S. Pană, Krausz, Oct. Ursu (69 Erdei), I. Voicu (84 I. Roşu). Antrenor: Bogdan Andone
  Cartonaşe galbene: R. Began 28, Ban 89, Hlinca 89 / I. Voicu 56, Heil 86, V. Pop 89
  Cartonaşe roşii: – / antrenorul B. Andone 75, S. Pană 89
  Arbitri: Andrei Florin (Târgu Mureş) – Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Tunyogi Ferencz (Zalău).
  Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timişoara) şi Mircea Sârbu (Hunedoara).


  Lupuț laudă Olimpia
  “Am jucat, din punctul meu de vedere, cu cea mai bună echipă din competiţie la ora actuală. Ţinând cont că am jucat şi cu Sepsi şi cu Juventus, pot spune aceasta. Am studiat foarte bine Olimpia Satu Mare, ştiam că ne aşteaptă un joc foarte greu, cu jucători disciplinaţi tactic, agresivi, dar eu spun că echipa noastră a dat o replică pe măsură. Păcat de cele două puncte pierdute astăzi, dar în acelaşi timp puteam să şi pierdem trei puncte, după ultimel minute. Păcat de neatenţiile din faza defensivă”, a declarat, după joc, antrenorul Luceafărului, Cristian Lupuţ.


  luceafarul1

  Commando Oli, la datorie
  În tribunele cochetei arene din Sânmartin s-au aflat 300 de spectatori iar printre ei și mai bine de 30 de sătmăreni.

  Galeria Commando Oli a însoțit echipa în deplasare și a asigurat practic fondul sonor al partidei… Iar după meci băieții din galerie s-au arătat extrem de nemulțumiți de prestația arbitrilor pe care i-au gratulat cu postări ” de apreciere” pe rețelele de socializare.

  Vineri, cu Afumați
  Olimpia va juca primul meci oficial pe teren propriu din 2017 cu CS Afumați. Partida se va juca vineri de la ora 16 și va fi transmisă de Dolce sport și Digisport.

  Jucătorii Olimpiei au efectuat ieri un antrenament iar ședinţa de pregătire de azi a fost mutată pe după amiază, de la ora 16, ora la care va începe meciul cu Afumați.


  Olimpia, pe cinci

  Rezultatele etapei a 24-a:

  CS Mioveni – UTA 0-2
  Luceafărul – FC Olimpia 2-2
  Braşov – Tărlungeni 3-0 (f.j.)
  Reşiţa – ASU Politehnica 0-2
  Dacia Brăila – CS Baloteşti 1-1
  Vâlcea – Târgovişte 0-3 (f.j.)
  Afumaţi – Juventus B. 1-3
  Clinceni – Sepsi 1-2
  Călăraşi şi Suceava au stat.

  luceafarul2

  Clasament

  1.Juventus Bucureşti 51
  2.UTA 45
  3.Sepsi Sfântu Gheorghe 44
  4.FC Braşov 42
  5.Olimpia Satu Mare 41
  6.CS Mioveni 38
  7.Chindia Târgovişte 35
  8.Dacia Unirea Brăila 31
  9.Luceafărul Oradea 27
  10.Foresta Suceava 27
  11.CS Afumaţi 25
  12.Dunărea Călăraşi 25
  13.ASU Poli Timişoara 24
  14.Academica Clinceni 24
  15. CS Baloteşti 20
  16.CSM Râmnicu Vâlcea 18
  17. Metalul Reşiţa 13
  18. Unirea Tărlungeni 9

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE