More


  FRF vrea să monitorizeze şi arbitrii din ligile a 4 a şi a 5-a

  =

  arbitri

  Comisia Centrală a Arbitrilor va organiza, începând cu jumătatea lunii martie, o serie de teste cu rol de instruire la distanță pentru toți oficialii de joc de la nivelul Ligilor a 4-a și a 5-a. CCA va trimite diferite clipuri din competițiile naționale sau internaționale cu întrebări referitoare la Legile Jocului către toate comisiile județene de arbitraj, iar arbitrii vor fi analizați pe baza răspunsurilor oferite.

  Astfel, prin acest program, CCA dorește o uniformizare în luarea deciziilor la toate eșaloanelor fotbalistice din România. Comisia Centrală a Arbitrilor va colabora cu reprezentanții asociaților județene de arbitraj, iar o persoană desemnată de CJA din fiecare județ va prezenta oficialilor de joc deciziile corecte.

  Programul a fost prezentat de Augustus Constantin participanților la o întâlnire cu reprezentanți ai mai multor comisii de arbitraj din Europa care a avut loc la Viena și a fost unul apreciat, mai multe asociații fiind de asemenea interesate de implementarea acestuia. Participarea tuturor arbitrilor la programul CCA este obligatorie, însă testele nu au valoare de clasificare a acestora.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img