More  Hoții fură tot ce le cade la mână

  furt

  Pe parcursul sfârșitului de săptămână, mai mulți bănuiți de comiterea unor infracțiuni au fost identificați și prinși de către polițiștii sătmăreni, fiindu-le documentate activitățile infracționale. Un hoț a spart vestiarul unei echipe de fotbal iar altul a furat peste 40 de cutii de pastă de dinți.

  Echipă de fotbal, prădată
  Reprezentanții echipei de fotbal a comunei Viile Satu Mare au sesizat organele de poliție despre faptul că, în perioada 12.02-05.03.2017, persoane necunoscute au intrat prin efracție, respectiv spargerea geamurilor, în vestiarul echipei, de unde au furat mai multe bunuri, în special echipament sportiv. Probele administrate cu ocazia instrumentării dosarului penal de către polițiștii Postului de Poliție Viile Satu Mare au condus la identificarea principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv a unui tânăr de 25 de ani din Viile Satu Mare, care este cercetat în prezent în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat.

  Responsabilii Cantonului Silvic Chilia au sesizat Poliția despre faptul că, în perioada 28.02-03.03.2017, din rampa de exploatare forestieră a cantonului, persoane necunoscute au furat mai mulți bușteni de esență gorun. Ca urmare a activităților desfășurate, materializate în probe administrate în cadrul dosarului penal instrumentat, polițiștii Postului de Poliție Homoroade au identificat ca principali bănuiți în comiterea faptei, trei bărbați, de 25, 26 respectiv 30 de ani, toți din comuna Homoroade, de la care de altfel a fost și recuperat prejudiciul cauzat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

  Furt neobișnuit
  În data de 10.03.2017, în jurul orei 15:10, reprezentantul unui supermarket de pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare, a sesizat Poliția sătmăreană că a reținut o persoană pe care o bănuiește de furt din magazin. La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani din Arad, asupra căruia au fost găsite 42 cutii cu pastă de dinți, cu care a trecut de casele de marcat, fără să le achite contravaloarea, avându-le ascunse în îmbrăcăminte. Prejudiciul în valoare de aproximativ 600 lei a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă.

  Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au reușit în cursul zilei de 10.03.2017, identificarea unui minor de 16 ani din Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut faptul că în data de 22.02.2017, profitând de neatenția persoanei vătămate care își strângea marfa în Piața de vechituri, i-a sustras acesteia din buzunar suma de 200 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral, minorul fiind cercetat în continuare pentru comiterea infracțiunii de furt.

  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE