More


  Incendii la Beltiug și Ardud în week-end

  - Advertisement -

  incendiu

  La acest sfârșit de săptămână, pompierii de la ISU Satu Mare au intervenit prompt pentru a stinge două incendii produse în județ. Pompierii au intervenit rapid, dar totuşi nu au putut fi evitate pagubele materiale.

  Foc pe 12 hectare la Beltiug
  Primul incendiu, produs în data de 24.03. a.c., în Beltiug, a afectat aproximativ 2,5 ha plantaţie regenerare naturală şi circa 10 ha de vegetaţie uscată, astfel că a fost necesară intervenţia pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

  Aceștia au intervenit pentru localizarea şi lichidarea focului în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Beltiug, respectiv cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Socond. Cauza probabilă a incendiului se pare că a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.

  Acoperișul unei case, făcut scrum
  În cursul nopţii de 27.03 a.c., în jurul orei 00:34 pompierii sătmăreni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ardud au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unei case de locuit din localitatea Ardud. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de coşul de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.

  Ca urmare a producerii evenimentului au ars: materialul lemnos din structura acoperişului, tavanul din scândură pe o suprafaţă aproximativă de 100 m2 şi s-au degradat elemente de mobilier situate în bucătăria imobilului.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare