More  Incendiu de proporții la Negrești-Oaș

  incendiu

  În cursul dimineţii de ieri, în jurul orei 06:53, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit din localitatea Negreşti Oaş. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru limitarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu SVSU Negreşti Oaş.

  Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că ardea acoperişul casei, existând pericolul propagării incendiului la întreaga casă de locuit şi la proprietăţile învecinate. După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, salvatorii au reuşit să lichideze incendiul, care se propagase şi la proprietatea învecinată, salvând în felul acesta ambele imobile.

  Din fericire nu au fost victime, însă au ars şi s-au degradat: acoperişul imobilului şi parţial acoperişul anexei imobilului învecinat (aproximativ doi m2).

  Cauza probabilă a incendiului: jar sau scântei căzute din hornul casei peste materialele combustibile din compoziţia acoperişului (carton asfaltat).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE