More  Lorela Ardelean de la Eminescu și Alex Geiger de la Slavici, campioni județeni

  sah

  Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a fost vineri gazda etapei judeţene din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la şah licee.

  Organizatorii au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean, inspector Dumitru Petru, şi Liceul cu Program Sportiv, director Dorel Ziman.

  La feminin, Ardelean Lorela a reuşit să se impună, după ce a învins-o pe Denisa Varhanioschi (C.N. “Ioan Slavici”, prof Dana Rogojan). Lorela învaţă la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” şi este pregătită de prof. dr. Gheorghe Popdan.

  Alex Geiger s-a impus la masculin, a câştigat meciul cu David Illonczai (Liceul Romano-Catolic “Ham Janos”, prof. Tamas Szabo). Alex este elev la Colegiul Naţional “Ioan Slavici” şi este îndrumat de prof. Cecilia Nastor.

  Lorela Ardelean şi Alex Geiger vor reprezenta judeţul Satu Mare la etapa naţională de la Giurgiu, din perioada 11-14 mai. Ţinând cont de palmaresele lor deosebite, multipli medaliaţi la campionatele naţionale în ultimii ani, se speră la locuri fruntaşe. Arbitrajul etapei de sâmbătă a fost asigurat de Cătălin Ardelean.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE