More


  Se întorc suporterii lângă echipă?

  - Advertisement -

  333333

  Jucătorii vicecampioanei au apreciat prestația publicului, care a fost felicitat la final și de Laurențiu Reghecampf.

  ”Mă bucur foarte mult că am avut din nou mulți oameni lângă noi. Publicul a fost incredibil și trebuie lăudat. Peste 6.000 de fani au încurajat echipa de la început și până la final. Mă bucură acest aspect, pentru că avem nevoie de spectatori”, a spus tehnicianul Stelei, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport.

  Reprezentanții ”Peluzei Roș-Albastre”, noua facțiune a Stelei, susțin că numărul celor din galerie va crește de la meci la meci și promit un stadion plin la următorul derby cu Dinamo.

  ”Dacă acum am fost, cu toții, 10.000 – 12.000, cu Dinamo, la viitorul meci, o să fim peste 40.000. Vrem să umplem stadionul.

  Steaua are nevoie de noi, ca să redevină ce a fost, campioană! Numai împreună reușim! Ușor-ușor creștem. Aveți încredere în noi!”, este un mesaj al fanilor, postat pe social-media.

  Steaua n-a mai beneficiat, din 2014, de când a pierdut sigla, de aportul celor două galerii, Peluza Sud și Peluza Nord, iar acest aspect a avut urmări dure pentru fosta grupare din Ghencea. Roș-albaștrii au ajuns să evolueze mai mult în anonimat la partidele de acasă, chiar și la derby-ul cu Dinamo. În deplasare, situația a fost diferită, pentru că Steaua încă atrage public ca un magnet.

  ”O să vedeți că încet-încet publicul va reveni în tribune. A fost și frig și iarnă și nici rezultatele n-au fost pe măsura așteptărilor. Dar, de acum încolo, situația se va schimba.

  Eu le promit suporterilor că vom câștiga campionatul, că voi face o echipă puternică și sunt convins că în Liga Campionilor vom juca numai cu 50.000 de oameni în tribună.

  Cât despre Armată, ce să mai spun? Toată lumea știe și spune că aceasta este Steaua iar lumea va realiza asta”, a spus Becali la sport.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare