More  Start în sezonul cu numărul 12

  acr

  A 12-a ediție a Campionatului Internațional de Rally Sprint va începe azi, la Poligonul ACR.

  Se anunță a fi cea mai puternică ediție dacă ținem cont că interesul e unul deosebit încă de la prima etapă.

  Directorul ACR, David Seletye, ne-a anunțat că s-a atins încă de luni numărul maxim de participanți, 75, și că înscrierile au fost oprite chiar dacă au mai rămas pe dinafară concurenți importanți din edițiile trecute.

  Acesta s-a arătat încântat și de faptul că la această ediție avem concurenți din Austria, Ungaria și România iar la cea mai grea clasă, 4×4, sunt opt concurenți.

  ”Vă așteptăm la poligon sâmbătă și suntem convinși că spectacolul va fi la el acasă”, a transmis directorul ACR.

  Antrenamentele şi manşele cronometrate vor începe de la ora 10:30. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 17:00.

  Pentru informaţii suplimentare apelaţi la numărul de telefon: 0744.792.297 – David Seletye – principalul organizator şi directorul ACR Satu Mare.

  Campionatul este organizat de ACR Satu Mare, CS Rider’s Satu Mare şi face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Local Satu Mare.

  Fiind la început de drum, iată calendarul campionatului de Rally Sprint din sezonul 2017:
  Etapa 1: 11 martie (Satu Mare)
  Etapa 2: 29 aprilie (Satu Mare)
  Etapa 3: 20 mai (Baia Mare)
  Etapa 4: 24 iunie (Carei)
  Etapa 5: 18 noiembrie (Satu Mare)
  În calendarul oferit de ACR în anul 2017 mai apar două concursuri de viteză pe traseu montan în 8-9 iunie la Luna Şes şi pe Meseş în 12 august. Totodată, în perioada 15-17 septembrie se vor disputa etapele 7 şi 8 din cadrul CEC Ori Cup, Campionat Est European.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE