More


  Test pe terenul campioanei

  =

  bsc

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare își continuă seria meciurilor pe bandă rulantă în Liga Națională.

  Elevele lui Araujo vor juca în această seară de la ora 19 pe terenul campioanei, Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 6-a a grupei principale 1-6 din prima ligă.

  Un meci în care antrenorul portughez de la CSM va putea să le dea mai multe minute și noilor achiziții , Alina Crăciun și Briyana Canty, pentru a le integra în sistem pentru meciurile decisive din play off.

  ”Un meci cu Sepsi e mereu ca o sărbătoare pentru că întâlnim acolo cea mai bună echipă din campionat și atmosfera e deosebită. Nu uităm că la turneul final al Cupei României fanii gazdelor ne-au susținut, sigur acum va fi altfel, dar jucăm fără presiune și încercăm în primul rând să trecem peste oboseala acumulată și apoi să facem un meci bun” spune căpitanul Andrea Olah.

  De altfel oboseala pare a fi principalul adversar al echipei noastre în această parte a sezonului.

  CSM Satu Mare e clar cea mai dezavantajată din primele șase la număr de kilometrii parcurși și la timp pierdut în autocar.

  ”E greu să te refaci după ce miercuri joci la Galați și apoi, abia revenit acasă, sâmbătă ai meci la Satu Mare cu U Cluj. Noi nu am avut deplasări mai scurte de… opt ore. Sperăm ca la play off să mai revină din accidentate și în formulă aproape completă să furnizăm surpriza. Am demonstrat că și în cinci –șase jucătoare putem juca de la egal la egal cu oricine” a mai spus Andrea Olah.

  Din lotul deplasat la Sfântu Gheorghe fac parte Andrea Olah, Eniko Laza, Renata Szmutku, Valentina Bolba, Alina Crăciun, Kristina Baltic, Morgan Batey, Briyana Canty. Alexandra Uiuiu are programat un ultim control după refacere, la Târgu Mureș iar Chastity Reed cu probleme la gleznă a rămas acasă pentru tratament pentru a putea fi aptă în duelul de sâmbătă cu Olimpia Brașov.

  Matea Tavic mai are nevoie de cinci zile pentru refacere la tendon, în schimb Ferenczi și Wittington au șanse mici de a reveni până la finalul lunii.

  Se mai joacă azi Olimpia Brașov- U Cluj Napoca și CSM Târgoviște-Phoenix Galați.

  Partida Sepsi-CSM Satu Mare va fi arbitrată de Sorin Drugau, Marius Epure, Alexandru Sandu.
  Comisar: Marian Oprea.

  Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de youtube al clubului Sepsi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img