More


  Tragedie în familia unor sătmăreni

  - Advertisement -

  tragedie copil

  Un copil de numai un an și trei luni se zbate între viață și moarte după ce s-a ars cu untură încinsă. Aflat în stare foarte critică, a fost transportat ieri dimineață cu elicopterul SMURD la București.

  Micuțul a fost adus ieri dimineață la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare cu arsuri pe față, în gură, pe căile respiratorii superioare și pe circa 15% din suprafața toracelui. Potrivit celor declarate de directorul medical al Spitalului, Dumitru Fanea, părinții copilului au fript slănină, iar untura rămasă a fost pusă într-un bol. Nu au fost foarte atenți la ceea ce s-a întâmplat în jur, iar copilul a încercat să bea din acel bol cu untură încinsă. A fost momentul în care s-a produs tragedia.

  Micuțul a fost adus la Spitalul Județean Satu Mare, unde a fost intubat, dar ținând cont de starea foarte gravă în care se afla, a fost solicitat elicopterul SMURD iar copilul a fost transportat la Spitalul de Arși din București.

  Potrivit unor surse judiciare, părinților copilului li se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cei de la Protecția Copilului vor declanșa o anchetă în acest caz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare