More


  Trei meciuri din etapa a 23-a se “văd” la TV

  - Advertisement -

  cameraman

  Dacă prima etapă a Ligii 2 din 2017 a fost programată pe durata a trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, meciurile din cea de-a doua rundă se vor desfăşura pe durata a două zile, sâmbătă şi luni. Două jocuri de sâmbătă vor fi transmise în direct la TV, iar cea de-a treia partidă care va putea fi urmărită la nivel naţional va avea loc în prima zi a săptămânii viitoare.

  O altă diferenţă între runda a 23-a şi cea de-a 22-a este că aceasta va conţine şapte meciuri, nu şase. Două dintre cele patru echipe care s-au retras în acest sezon, ACS Berceni şi CSM Râmnicu Vâlcea, ar fi trebuit să joace în weekend. Sâmbătă nu va juca nici Olimpia Satu Mare, iar CS Mioveni va câştiga la ”masa verde” întâlnirea cu Unirea Tărlungeni.

  Sâmbătă sunt programate şase meciuri în patru intervale de timp: 11:00, 12:00, 13:30 şi 15:00, cele care urmează a fi televizate fiind Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Afumaţi şi Dunărea Călăraşi – FC Braşov. Juventus a cerut să joace de la ora 12:00 cu Luceafărul Oradea, iar ASU Poli de la ora 15:00 cu Dacia Unirea Brăila.

  Ultimul joc al etapei e stabilit să aibă loc tocmai luni, de la ora 15:00, la Şiria, între UTA Bătrâna Doamnă şi Metalul Reşiţa. Arădenii ceruseră televiziunii care deţine drepturile să joace vineri sau duminică, însă nu li s-a îndeplinit niciuna dintre dorinţe.

  Olimpia va sta in aceasta runda iar galben-albastrii merg sambata la Cluj pentru un amical cu Universitatea de la ora 12.

  Programul etapei a 23-a:
  4 martie, ora 11:00
  Chindia Târgovişte – FC Academica Clinceni
  CS Baloteşti – Foresta Suceava
  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Afumaţi – DigiSport 1, Dolce Sport 1
  4 martie, ora 12:00
  Juventus Bucureşti – Luceafărul Oradea
  4 martie, ora 13:30
  Dunărea Călăraşi – FC Braşov – DigiSport 1, DolceSport 1
  4 martie, ora 15:00
  ASU Politehnica Timişoara – Dacia Unirea Brăila
  6 martie, ora 15:00
  UTA Bătrâna Doamnă – Metalul Reşiţa – DigiSport 1, DolceSport 1
  Unirea Tărlungeni – CS Mioveni 0-3. Nu se dispută.
  ACS Berceni – CSM Râmnicu Vâlcea. Nu se dispută.

  Olimpia Satu Mare stă, deoarece Şoimii Pâncota a fost exclusă în tur.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img