More


  Turnee reușite pentru puștii de la Primavera

  =

  primavera

  La sfarsitul saptamanii recent incheiate, grupele U 10 si U 9 ale clubului Primavera au participat la turneele organizate de CFR Cluj (la U 10) si Juniorul SM la (U 9). Ambele turnee au fost benefice pentru copiii nostri, care au demonstrat inca o data ca Primavera are copii de reala perspectiva.

  La turneul U 10 de la Cluj, baietii nostri au reusit sa impresioneze, dupa 2-0 cu Dynamic Baia Mare si 0-0 cu Juniorul Cluj in grupe si chiar daca au cedat doar o singura data (0-1 cu CFR Cluj), au reusit sa termine pe locul 5 din 12, invingand pe Sporting Recea Baia Mare cu 3-2 si 3-0 cu Juniorul Cluj. Sa mai spunem ca s-a jucat in sistem 6 plus portar, iar durata unui meci a fost de 18 minute. Urmeaza pentru grupa U 10, Turneul Campionilor de la Budapesta din 24-25 martie, unde clubul nostru este invitat special la aceasta categorie de varsta si la care vor participa cele mai bune Academii din Ungaria si Slovacia.

  Si grupa U 9 a reusit sa impresioneze la turneul organizat de Juniorul SM in sala Traian Vuia si la care au participat 12 echipe. Primavera a reusit sa termine pe trei la acest turneu, dupa ce a pierdut dramatic cu Il Calcio SM in semifinale(2-3), reusind in finala mica sa treaca de Somesul SM cu 2-0. Sa mai spunem ca Rares Corodan de la Primavera a fost declarat cel mai complet jucator al turneului, iar Sebastian Rus, tot de la Primavera, evidentiatul echipei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img