More


  Un patron din Tășnad a murit după ce a căzut de pe acoperișul hotelului său

  - Advertisement -

  patron in coma

  Patronul unui hotel din Tășnad a căzut în gol de pe acoperișul clădirii. În urma impactului cu solul, bărbatul s-a aflat în comă la Terapie Intensivă, dar după câteva ore a decedat.

  Totul s-ar fi produs ieri dimineață. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi urcat pe acoperișul hotelului pentru a face unele reparații sau pentru a aranja ceva acolo. Din nefericire, nu s-a asigurat în niciun fel. La un moment dat, însă, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la aproximativ 15 metri înălțime. Impactul cu solul a fost aproape fatal pentru bărbat care a intrat în comă. Ajuns la faţa locului, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență a reușit să-l stabilizeze, după care bărbatul a fost transportat urgent la Spitalul Județean Satu Mare unde a fost internat la Terapie Intensivă.

  După numai câteva ore cât a fost internat la Terapie Intensivă, patronul hotelului Doina din Stațiunea Turistică Tășnad a decedat. După ce a căzut de la aproape 15 metri înălțime, de pe acoperișul hotelului pe care-l patrona, trupul bărbatului în vârstă de 63 de ani a fost zdrobit la impactul cu solul. Medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare