More


  Un sătmărean și-a dat foc în scara unui bloc

  - Advertisement -

  ars

  Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a autoincendiat ieri în scara unul bloc situat la intersecția bulevardului Muncii cu strada Brândușa, din cartierul Micro 16, încercând în acest mod să-și pună capăt zilelor. Acesta a recurs la acest gest din cauza faptului că suferă de o boală gravă și incurabilă. A fost transpoirtat la Spitalul de Arși din Capitală.

  A ars de viu
  Gestul bărbatului care este din Bogdand, a fost simplu. Şi-a turnat benzină pe el şi a ars de viu. Acesta a venit la ușa surorii sale cu hainele îmbibate de benzină și și-a dat foc. S-a stropit cu benzină jos, în fața scării, acolo fiind găsit o canistră cu combustibil.

  Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Satu Mare și ale Inspectoratului de Poliție Judeţean Satu Mare. După ce focul a fost stins, medicii SMURD i-au acordat bărbatului primul ajutor, au învelit victima în pansamente pentru arși, ce conţin gel calmant.
  Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma gestului său, a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din corp. Unele părți ale corpului sunt carbonizate.

  Suferea de cancer
  Bărbatul a fost împins să facă acest gest din cauza bolii care-l măcina. El suferea de mai mulți ani de cancer la gât și pur și simplu nu a mai rezistat durerilor. De fapt, el aminințase de mai multe ori că se va sinucide, iar ieri și-a dus la îndeplinire gândul.

  Transportat la Spitaul de Arși
  În urma incidentului, produs, bărbatul a suferit arsuri de gradul II B și III pe aproximativ 95% din suprafața corpului și arsuri de căi aeriene. Pentru a face tot ceea ce este posibil în vederea salvării vieții pacientului, pentru a i se acorda asistența de specialitate de urgență precum și pentru a i se proteza căile aeriene în vederea ventilației mecanice, pacientul a fost dus în sala de operație a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Aici s-a efectuat o traheostomie de urgență precum și tratamentul de urgență adecvat al arsurilor.

  Concomitent s-a luat legătura telefonic cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Arși din București, conform protocolului, de unde s-a primit acceptul pentru transferul pacientului, cu toate că prognosticul acestuia este extrem de rezervat. S-a luat de asemenea legătura cu elicopterul pentru realizarea acestui transfer.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare