More  Urmărire ca în filme după un hoț prins în flagrant

  urmarire

  Un bărbat de 40 de ani, din comuna Apa, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după o tentativă de furt pe care ar fi comis-o în comuna Urziceni, coroborată cu două infracțiuni rutiere.

  Intervenția promptă la un apel 112 a polițiștilor Secției Rurale Carei a făcut ca un bărbat bănuit de tentativă la furt să fie identificat și prins. În fapt, acesta ar fi pătruns în dimineața zilei de 17.03.a.c. în locuința unui localnic din Urziceni Pădure, prin escaladarea unui geam de la etajul casei, cu scopul de a sustrage bunuri, dar a fost surprins de un martor care a alertat proprietarul și Poliția.

  Polițiștii ajunși la fața locului, au sesizat că din imediata apropiere a imobilului în cauză pleacă în viteză un autoturism, astfel că după o urmărire pe un drum forestier, la ieșirea din comună, a fost identificat autoturismul abandonat și ulterior, după căutări efectuate cu sprijinul efectivelor de jandarmi, a fost prins și cel care se afla la volan, respectiv un bărbat de 40 de ani din comuna Apa. După extinderea cercetărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul cu care se deplasa avea aplicate plăcuțe de înmatriculare false. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE