More  Ziua Porţilor Deschise la Goldiş

  universitatea-vasile-goldis-01

  La sediul nou al Universităţii de Vest VASILE GOLDIŞ Arad – Filiala Satu Mare, situat pe str. Ştefan cel Mare, se organizează vineri, 24 martie, ZIUA PORŢILOR DESCHISE. Între orele, 10.00-13.00, sediul Universităţii va fi vizitat de elevii claselor a XII-a din patru licee sătmărene.

  Elevii vor avea posibilitatea să viziteze sălile de curs şi laboratoarele de învățământ cu dotările tehnice existente, dar și de a cunoaște oportunitățile de dezvoltare a personalităţii şi abilităţii reale a viitorilor studenţi. În cadrul acestei vizite vor fi organizate şi discuţii referitoare la viitoarea carieră profesională pe care ar dori să o aleagă viitorii absolvenţi de liceu. La baza acestor discuţii vor sta specializările fiecărei facultăţi, aferente anului universitar 2017-2018.

  Mesajul transmis tinerilor sătmăreni, viitori absolveni de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, din partea Universității şi a Şcolii postliceale VASILE GOLDIŞ Satu Mare pornește de la premisa că schimbarea este o alegere, potrivit expresiei: ”Fie accepți mediocritatea, fie o înfrunți !”. Universitatea GOLDIŞ Satu Mare formează tinerii, prin studii teoretice şi practice, pentru ca după absolvire ei să se poată adapta schimbărilor din economia de piaţă, dar și să evolueze în viața profesională din societate.

  Precizăm faptul că la ZIUA PORŢILOR DESCHIDE, de la GOLDIŞ Satu Mare, pot participat toţi elevii din clasa a XII-a, chiar şi absolvenţi de clasa a X-a, părinţi, rudenii şi absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, care şi-au definitivat studiile în anii precedenţi.

  Cu ocazia ZILEI PORŢILOR DESCHISE de la GOLDIŞ Satu Mare, toţi cei prezenţi vor putea să stea de vorbă cu profesorii universitari prezenţi, dar şi cu profesori de la Şcoala postliceală, pentru a afla informaţii suplimentare despre oferta universitară şi cea postliceală.

  Nu vă rămâne decât să mergeţi, să vă documentaţi, să aflaţi care sunt avantajele şi facilităţile pe care vi le oferă această prestigioasă Universitate sărmăreană, atât pentru sutdiile universitare cât şi pentru cele postliceale.
  Dumitru Ţimerman

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE