More


  Artista sătmăreană Andra Zelenak a cântat la SnowFest (Franța)

  - Advertisement -

  andra

  Andra Zelenak este cunoscută sătmărenilor încă din perioada în care a activat în trupa Inedit, dar mai ales după ce a participat la X Factor România. Seria artiștilor sătmăreni care duc numele orașului nostru dincolo de granițele județului și chiar ale țării continuă cu Andra Zelenak – o tânără interpretă care acum face parte dintr-un band clujean de succes și anume “Trupa de Acoperire” .

  “Să fac parte din această trupă este cea mai frumoasă experiență de care am avut parte până acuma în viața mea. Colaborez cu niște oameni care au devenit o familie pentru mine, de la care am avut de învățat multe lucruri în ultimii 2 ani și călătoria continuă. Cânt alaturi de Mishu Calian (membru fondator TDA si Maya – o trupă cu success la nivel național), Sorin Zamfir (toboșar la Semnal M, membru fondator TDA și Maya), Zoltan Sebestyen și Peter Szocs. Avem concerte frecvent atât în Cluj-Napoca, cât și în restul orașelor din România. Suntem o trupă care emanăm bunădispoziție și ne împrietenim imediat cu audiența. “Trupa de Acoperire” se bucură chiar de un public propriu care este prezent la concertele noastre, ceea ce ne onorează.” a spus artista.

  Una dintre realizările majore cu care se mândrește Andra Zelenak și trupa clujeană este participarea la SnowFest. SnowFest este un festival de ski și muzică, unde se strâng anual 3500 de români. La acest festival, ai oportunitatea să skiezi cu artistul preferat, iar seara să mergi să îl susții la propriul concert.

  “Printr-o conjunctură favorabilă, suntem prezenți în line-up-ul de artiști deja pentru a doua oară. Ne bucură enorm să performăm alături de artiști importanți precum Alternosfera, Byron, Golan, Subcarpați, Vița de vie și alți artiști mari și trupe de cover-uri: Hazard, Royal Avenue, Koszika & The HotShots sau Score. SnowFest se desfășoară de 7 ani, iar ediția din acest an la care am participat a avut loc în Franța (Les Deux Alpes) între 17 și 24 martie 2017.” – a declarat Andra Zelenak. Printre împlinirile din plan artistic ale Andrei Zelenak și a Trupei de Acoperire se numără și prezența pe scena Berăria H din București din data de 8 decembrie, eveniment organizat de Țiriac Holdings, la care au participat artiști de top precum Delia, Lidia Bubble și Loredana, în fața a 1300 de oameni.
  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img