More


  Asociația Stea, în pragul sărbătorilor

  - Advertisement -

  asociatia-stea-1

  Vinerea Mare găsește personalul și beneficiarii de la Asociația Stea din municipiul Satu Mare pregătiți de sărbători. Nu numai pentru cei cu situație financiară favorabilă, ci și pentru oamenii mai puțin norocoși din punct de vedere material, Paștele vine cu lumină.

  Personalul și voluntarii francezi de la Asociația Stea se asigură că tinerii și copiii cu care soarta a fost mai puțin darnică vor avea un Paște îmbelșugat. Mai mulți sponsori au adus deja pachete cu bunătăți la sediu şi pregătirile pentru un prânz de Paște abundent sunt în toi.

  Joldoș Bretan Diana – referent la Asociația Stea – a explicat cum această sărbătoare este un factor de coeziune socială în asociație, făcându-i pe copii și persoanele fără adăpost să relaționeze, să învețe lucruri noi unii despre alții și să mănânce împreună din bucatele oferite cu suflet.

  asociatia-stea2

  De sărbători, beneficiarii de la Asociația Stea vor desfășura mai multe activități care să le fie de folos în a înțelege cât mai în profunzime semnificația acestei sărbători atât de importante pentru întreaga creștinătate. Spre exemplu, vor viziona ecranizarea despre Învierea Domnului și vor discuta după aceea scenele din film în cadrul unei mici dezbateri.

  Așadar, nu numai oamenii în locuințele și gospodăriile lor se pregătesc să primească lumină cum știu ei mai bine, ci și ONG-urile precum Asociația Stea fac eforturi ca Paștele să fie unul minunat și pentru categoriile de persoane defavorizate.
  Rareș Jucan

  asociatia-stea3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img