More  Bărbat reținut după mai multe spargeri de locuințe

  retinut

  Un bărbat de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ca urmare a faptului că ar fi participat la comiterea a două furturi din două locuințe din Dindești, împreună cu un tânăr de 19 ani.

  Ca urmare a activităților desfășurate, materializate în probe administrate în cadrul dosarului penal instrumentat, polițiștii Postului de Poliție Comunal Andrid au identificat ca principali bănuiți în comiterea a două furturi calificate din două locuințe, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 42 ani, ambii din localitatea Dindești.

  În sarcina acestora s-a reținut faptul că în cursul lunii ianuarie 2016 ar fi pătruns prin ușa închisă dar neasigurată în locuința unei consătene, la care au lucrat ca zilieri și au sustras suma de 500 euro și un laptop. Tot în sarcina celor doi a fost reținută o a doua faptă de furt calificat, comisă în cursul lunii aprilie 2016 dintr-o altă locuință din Dindești. În acest caz aceștia ar fi pătruns în locuință prin spargerea unui geam și au sustras suma de 450 lei.

  În ambele cauze cei doi au urmărit momentul în care proprietarii locuințelor erau plecați de acasă.

  Bărbatul de 42 ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE