More  Bursa Locurilor de Muncă revine în municipiul Satu Mare

  Bursa-locurilor-de-munca

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează vineri, 7 aprilie, de la ora 9 la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare – Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

  Bursa Locurilor de Muncă revine în municipiul Satu Mare cu oferte diverse pentru șomeri sau persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă. Despre toate acestea a vorbit în detaliu doamna Simona Derșidan – directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, care a explicat importanța unui astfel de eveniment pentru municipiul și județul Satu Mare, subliniind faptul că expunerea directă este factorul-cheie care face anual ca Bursa Locurilor de Muncă să fie un succes.

  Candidaților sau posibililor angajați le este recomandat să se pregătească înainte de a participa la eveniment având asupra lor un curriculum vitae actualizat. Acest lucru nu este însă obligatoriu, din moment ce discuțiile cu angajatorii și completarea de CV-uri vor avea loc și la locul bursei. Bursa Locurilor de Muncă își propune, așadar, să ofere oportunități reale de angajare tuturor oamenilor care sunt în căutarea unui loc de muncă prin relaționarea directă dintre reprezentanții companiilor și agenților economici și persoanele fizice.
  Rareş Juncan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE