More

    Campania de coeziune socială “Bucură-te de cei din jurul tău”

    Campanie-coeziune

    În perioada 5 – 22 aprilie, în incinta unui hypermarket din municipiul Satu Mare, s-a desfășurat campania de coeziune socială “Bucură-te de cei din jurul tău”. Sâmbătă, 22 aprilie, a avut loc ultimul eveniment din cadrul proiectului când au fost împărţite dulciuri gratuit copiilor prezenţi timp de două ore.

    Ideea de apropiere a oamenilor într-o societate capitalistă şi poate de multe ori prea individualistă este una admirabilă și necesar a fi aplicată. Tocmai acest lucru l-au luat în considerare și reprezentanții unei societăți private, care au organizat în cadrul unui hypermarket din Satu Mare o campanie intitulată sugestiv “Bucură-te de cei din jurul tău”.

    Ei și-au propus ca prin intermediul acestui proiect, desfășurat pe o serie de evenimente cu conținut artistic interactiv – să contribuie la conștientizarea oamenilor cu privire la necesitatea promovării mai abundente a unor valori precum înțelegerea semenilor, comunicarea eficientă și sprijinirea celorlalți. Totodată, s-a urmărit și promovarea unor artiști sătmăreni în comunitatea locală. Cuvântul fundamental al campaniei este “bucuria” – acel lucru imaterial care se poate împărtăși și poate fi reverberat atât de ușor.

    Ultimul eveniment din cadrul campaniei, care a avut loc sâmbătă, a adus în fața celor prezenți doi artiști sătmăreni – Cristian But (actor al Teatrului de Nord) și Rareș Jucan (performer și producător muzical pop) – care au încântat audiența prin momente de actorie și muzică. Cristian But, costumat într-un personaj de basm, a împărțit timp de două ore dulciuri copiilor. Rareș Jucan, fost participant la Vocea României, a oferit o prestație live de aproximativ 20 de minute pe ritmuri pop americane și electronice.
    Acțiunea (care se desfășoară la nivel național, nu doar în Satu Mare) a respectat întru totul motto-ul proiectului construit în jurul conceptului de bucurie – mai ales prin atmosfera specială creată și starea de spirit pozitivă.
    Rareș Jucan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE