More


  Cod roșu la vămile Petea și Urziceni

  =

  vama

  Ambele Puncte de Trecere a Frontierei din județul Satu Mare spre Ungaria au fost ieri aproape blocate. De aceea, șoferilor li se recomandă: Evitați vămile din județul Satu Mare.

  Potrivit site-ului Poliției de Frontieră, ambele vămi cu Ungaria din județul Satu Mare se află cu cod roșu. Astfel, la Vama Petea, timpul de așteptare a fost ieri de 120 de minute, iar la Urziceni de 70 de minute, în ambele cazuri pe sensul de ieșire din țară.

  În realitate, spun cei care sunt nevoiți să stea la cozi kilomtrice, timpul de așteptare este mult mai mare. ”Stăm deja de două ore la vamă și nu cred că vom trece granița în următoarea oră”, ne-a declarat un sătmărean pierdut între sutele de mașini ce așteptau să treacă prin Vama Petea. Asta în condițiile în care se lucrează pe 7 benzi pe sensul de ieșire din țară!

  În tot acest interval de timp, coada, doar pentru mașinile mici, ajunge de la vama maghiară până la intrarea în satul Petea dinspre Dorolț. Adică aproape doi kilometri.

  În aceste condiții, traficul spre și dinspre Vama Petea era foarte aglomerat pentru că, pe lângă mașinile mici, la coadă stăteau și autotrenurile, astfel că benzile de circulație erau aproape în totalitate ocupate.

  Coada era formată de românii care lucrează peste hotare şi care au venit acasă de Paşti. Mulți dintre ei trebuie să fie astăzi la muncă, astfel că au început deja să pornească către ţările unde şi-au găsit un trai mai bun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img