More


  Copiii abandonați de la Pediatrie au făcut Paștile curați și uscați

  - Advertisement -

  copii

  Copiii mulțumesc pentru donații, alături de întreg personalul de pe secția Pediatrie. Sătmărenii au dovedit încă o dată că au o inimă de aur, au pus mână de la mână și au făcut în așa fel ca acești copii să sărbătorească Paștele așa cum se cuvine.

  Grație gestului făcut de sătmăreni, mulți copii abandonați sau proveniți din familii cu probleme sociale au petrecut sărbătorile pascale în hăinuțe noi, curați și uscați. ”Mulțumim!!!Copiii de pe secția Pediatrie și întreg personalul mulțumesc pentru donații. Dumnezeu o să vă răsplătească înzecit pentru un asemenea gest. Colectivul secției vă mulțumește”, au spus reprezentanții colectivului de la Pediatrie în numele copiilor.

  Asistenţii sociali din Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare au demarat, înainte de Paște, o campanie de donare de scutece şi articole pentru copiii abandonaţi sau pentru cei proveniţi din familii cu probleme sociale. Acțiunea a avut un ecou pe măsură în rândurile sătmărenilor care au donat peste așteptări. ”Mobilizarea sătmărenilor cu suflet mare, atât persoane fizice, cât și reprezentanți ai instituțiilor și firmelor din Satu Mare, a depășit așteptările noastre. Sătmărenii au dovedit încă o dată că au inimă de aur, că sunt oameni cu spirit civic, implicați în viața comunității locale, sensibili și empatici la nevoile acestor suflete nevinovate de copii, pentru care orice gest este semnificativ pentru a beneficia de îngrijiri de calitate la începutul vieții”, au mai spus cei de la Pediatrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare