More

    Cupa Școlilor la Street Dance

    Cupa-Școlilor-la-Street-Dance

    Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 14 s-a desfășurat Cupa Școlilor la Street Dance Satu Mare în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor. Organizatorii acestui eveniment au fost cei de la Open Wings Studio și Asociația TOBIS.

    Dansul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare artistică. Este eliberator și poate transmite un mesaj puternic. Aceasta a fost vibrația predominantă la Cupa Școlilor la Street Dance, etapa județeană din Satu Mare, sub sloganul “Îndrăznește. Implică-te. Trăiește”. Concursul s-a desfășurat pe mai multe categorii și subcategorii și anume: gimnaziu (1. Crew Showcase clasele V-VIII și 2. 1 vs 1 Hip Hop Battle), extra gimnaziu (1. 1 vs 1 Dancehall Battle și 2. 1 vs 1 All Stylles Battle) și liceu (1. Crew Showcase clasele IX-XII și 2. 1 vs 1 Hip Hop Battle). Atmosfera a fost de-a dreptul electrizantă, iar mișcările pe cele mai noi beat-uri și stiluri muzicale au impresionat audiența.

    Membrii juriului (Cosma Levi Lennon – The Wings of … Oradea, Maria Majeri – Bistrița și Lantos Lorant – Jump In Dance Company – Cluj Napoca) au avut o misiune extrem de dificilă în a realiza un clasament final obiectiv.Cupa Școlilor la Street Dance a fost un eveniment mult așteptat de către dansatorii sătmăreni, dar și de iubitorii de dans din întreg județul, care au alcătuit un public extrem de prietenos și expert la capitolul interacțiune.
    Rareș Jucan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE