More


  Doar jumătate dintre ștrandurile din județ se deschid de 1 Mai

  - Advertisement -

  strand

  Toată lumea era obișnuită ca de 1 Mai să fie deschise ștrandurile și să se dea startul la sezonul estival. Însă,cel puțin în județul Satu Mare, lucrurile stau așa doar pe jumătate. În cele ce urmează prezentăm care ștranduri au decis să deschidă pe 1 Mai și care mai așteaptă.

  Unul da, unul ba, la Satu Mare
  Ștrandul Nord-Vest Termal Park nu va fi deschis pe 1 Mai. Managerul acestuia, Raluca Țânțaș spune că s-a decis amânarea deschiderii ștrandului din cauza timpului nefavorabil. ”În principiu, o să mai așteptăm o săptămână, două săptămâni maxim. Deocamdată nu sunt modificări, pe parcurs mai vedem. Vrem să aducem tobogane, s-ar putea ca pe la mijlocul sezonului să finalizăm acest proiect. Dar ștrandul nu se deschide sigur pe 1 Mai, din cauza vremii. Undeva prin 15 mai va fi deschis. Pentru început vor fi prețuri de extrasezon, la nivelul celor de anul trecut. Nu vom începe cu tarifele de vară”, a precizat  Raluca Tânțaș.

  În schimb, aquapark-ul Aquastar va fi deschis oficial încă de astăzi. Administratorul Brancsik Zsolt face unele precizări în acest sens. ”Deschidem chiar mai repede, din 29 aprilie. De sâmbătă începe vara la Aquastar. Pornim toboganele, bazinele de înot, bazinele pentru copii de afară, bazinele cu apă termală și, bineînțeles, partea acoperită a aquapark-ului, cu piscina pentru copii, piscina de înot pentru începători și complexul de piscine cu 39 de elemente, precum și cele opt saune. Nu am mai majorat tarifele, rămânem la aceleași de anul trecut, dar mai adăugăm niște servicii în plus”, a afirmat, oficialul aquapark-ului sătmărean.

  Ce se întâmplă în județ
  Ștrandul de la Tășnad s-a deschis încă de ieri. Astăzi va va avea loc Summer Party de la ora 13.00, urmat seara de o discotecă în aer liber.

  În schimb, ștrandul de la Negrești-Oaș nu va fi deschis pe data de 1 Mai. ”Încă noi nu suntem pregătiți, astfel că nu deschidem de 1 Mai. Preconizăm că vom deschide după 14 mai. Am decis acest lucru atât din cauza vremi, dar nici nu suntem pregătiți pentru a deschide. Nu avem posibilitatea de a încălzi apa din bazinul exterior. Doar bazinul acoperit din interior va fi disponibil”, a declarat economistul Laura Blaga. Ștrandul din Carei se va deschide abia pe data de 1 iunie.

  Nici picnicul nu e o soluție
  Din păcate, nici vremea nu va fi frumoasă de 1 Mai, asfel că nici varianta picnicului nu este o soluție. Dacă inițial prognozele meteorologilor erau favorabile, acestea s-au schimbat radical. Astfel, astăzi, vom avea cer închis, cel mult 19 grade și șanse de precipitații de 60%. Duminică va ploua cu siguranță, iar temperatura nu va urma mai mult de 13 grade. Luni va fi ceva mai cald, 20 de grade, cer înnorat și sunt posibile ploi.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img