More  Expoziție de avioane în miniatură la Castelul din Carei

  avion

  Duminică, 2 aprilie 2017 de la ora 12.30, în sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziţiei de machete de avioane şi fotografie de aviaţie a colecţionarului sătmărean Alexandru Chirilă.

  Colecţia de machete de avioane surprinde o gamă variată de exponate, astfel încât fiecare persoană care o va admira va putea regăsi unele dintre cele mai cunoscute modele de avioane militare, avioane cu destinaţie specială, de transport – cargo sau cu destinaţie civilă. Fotografiile cu avioane, 30 la număr, au fost selectate de colecţionar, special pentru această expoziţie, acestea fiind o completare a machetelor. Atât colecţia de machete cât şi seria de fotografii reprezintă rezultatul pasiunii necontenite pentru acest domeniu a colecţionarului sătmărean.

  Expoziţia este deschisă spre vizitare timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei. Vizitarea expoziţiei este gratuită.

  Evenimentul a fost organizat de Muzeul Judeţean Satu Mare, Secţia Carei, cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE