More


  Fosta fabrică de scaune a fost demolată pentru a face loc unui hipermarket

  =

  KAUFLAND

  Se lucrează intens pe șantierul Kaufland II ce va fi construit pe Bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare, pe locul fostei fabrici de scaune. Halele fostei fabrici au fost demolate, pur și simplu rase de pe fața pământului, pentru a face loc viitorului hipermarket.

  Fabrica, demolată
  La mijlocul lunii ianuarie a fost demarată activitatea de curățare efectivă a locului în care va fi construit viitorul hipermarket Kaufland II Satu Mare. Practic, în acest moment, halele fostei fabrici de scaune au fost demolate, iar locul este plin de mormane de moloz.

  Până pe data de 15 mai, firma care a demolat aceste hale trebuie să transporte tot molozul de acolo și să predea amplasamentul în condiții proprii pentru construire.

  Cel mai probabil, lucrările de construire, în primă fază, a hipermarketului Kaufland II vor începe în jurul datei de 1 iunie 2017. În funcție de cât de repede se vor mișca, noul hipermarket ar putea fi inaugurat până de Crăciun, în cel mai optimist mod, sau până în vara anului viitor.

  Ce prevede proiectul
  Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din Bulevardul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor.

  Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială, unde în trecut era „fabrica de scaune”, în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

  De asemenea, în etapa a doua a lucrărilor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img