More


  Informații noi privind șoferul vinovat de producerea accidentului de la Odoreu

  =

  Șodoreuoferul vinovat de producerea accidentului de vineri seara de la Odoreu este anchetat de polițiști. Avea permisul expirat de mai mulţi ani.

  Polițiștii sosiți la fața locului, au stabilit faptul că șoferul vinovat circula cu un autoturism pe strada Înfrățirii, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație accidentând ușor un bărbat de 49 ani, din localitatea Odoreu, care circula regulamentar cu bicicleta, după care a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate și cu gardul unui imobil.

  Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au identificat conducătorul autoturismului ca fiind un sătmărean de 39 ani. Totodată, polițiștii au constatat că cel în cauză avea permisul de conducere cu valabilitatea expirată din data de 22.11.2006.

  A doua zi după producerea accidentului, sâmbătă, 22.04.2017, conducătorul autoturismului s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Satu Mare.

  Cel în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img