More

    La GOLDIŞ Satu Mare s-a deschis Centrul de testare lingvistică Anglia Examinations

    Centru de limba Anglia (2)

    În data de 4 aprilie 2017, la sediul Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Arad – Filiala Satu Mare, de pe str. Ștefan cel Mare nr.7, sala B11, etaj 1, a avut loc lansarea ”Centrului de testare lingvistică Anglia Examinations”. Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Arad a devenit începând cu noiembrie 2016 partener al Institutului din IRSAF (Istituto di Ricerca Scientifica e di Alta Formazione) din Italia, care acreditează centre de testare în România. Astfel, pentru doritorii din Satu Mare, elevi, părinți, studenți şi profesori, testările AIM Anglia pot fi susținute prin intermediul British Language Center al Universității de Vest ”Vasile Goldiș”, completând activitatea acestuia privind examinările Cambridge pentru engleză generală și engleză profesională.

    Centru de limba Anglia (1)

    Lansarea ”Centrului de testare lingvistică Anglia Examinations” la Satu Mare a avut loc în prezenţa reprezentanților institutului italian: Alessandro Galantuomo, Vicenzo Galantuomo, Claudia Corinna Orsi, din partea British Language Center al UVVG Arad, Erika Vanda Blidar, din partea Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră a UVVG Arad, Karol Julien Wild, conducerea și cadrele didactice ale Filialei GOLDIŞ Satu Mare.

    Karol Wild de la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră UVVG a vorbit despre modul în care instituția reprezentată de dânsul îi poate ajuta pe elevii și studenții care încă sunt confuzi în ceea ce privește alegerea carierei.

    Acest nou Centru de testare lingvistică este așadar destinat: studenților Filialei GOLDIŞ, elevilor, profesorilor din liceele sătmărene și tuturor celor interesați de dezvoltarea abilităților lingvistice și certificarea competențelor de limbă engleză.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE