More


  Pregătiri în toi pentru Sâmbra Oilor

  - Advertisement -

  Sambra Oilor

  Pregătirile pentru organizarea sărbătorii Sâmbra Oilor au intrat în linie dreaptă. Tradiționala sărbătoare câmpenească, ajunsă la a 61-a ediție, va avea loc în 7 mai pe dealul de la Huta.

  Sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a găzduit marţi, 25 aprilie 2017, de la ora 13,00, o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti Sâmbra Oilor. La şedinţă au participat prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, directorul de cancelarie al prefectului, Cecilia Marinescu, reprezentanţii Primăriilor Negreşti-Oaş şi Certeze, şefi de structuri din Ministerul Afacerilor Interne, directori de instituţii deconcentrate cu atribuţii în domeniul sanitar şi pentru siguranţa alimentelor, respectiv în cultură.

  În cadrul întâlnirii de comandament, prefectul Darius Filip a trecut în revistă măsurile specifice pentru fiecare instituţie în parte, stabilindu-se că fiecare autoritate este pregătită pentru evenimentul care se va desfăşura duminică, 7 mai 2017, de la ora 12,00, pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni.
  Următoarea întâlnire cu toţi cei implicaţi se va desfăşura miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12,00, pe dealul de la Huta Certeze.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img