More  Primele două victime ale Balenei Albastre la Satu Mare

  Balena-Albastra-la-Satu-Mare

  Chiar dacă s-a speculat mult în ultima perioadă pe marginea Balenei Albastre, jocul care a băgat spaimă în părinți, au fost confirmate și primele două victime ale acestui joc la Satu Mare. Este vorba despre două surori, una dintre ele elevă de liceu, cealaltă elevă de școală gimnazială. Dacă nu erau depistate la timp, foarte probabil că s-ar fi ajuns la gesturi mult mai grave.

  Primii care au văzut faptul că cele două fete sunt tăiate pe mâini au fost profesorii. Aceștia au anunțat Inspectoratul Școlar Județean a cărui conducere a organizat un amplu plan de salvare a celor două tinere. Echipe întregi de psihologi au lucrat cu cele două surori iar acum acestea sunt atent supravegheate.

  Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare le atrage atenția părinților ca, în măsura în care este posibil, să blocheze accesul copiilor la site-urile care promovează jocul Balena Albastră.

  Cele două fete au avut noroc și au putut fi salvate pentru că au fost observate la timp. Li se mai recomandă părinților să urmărească atent gesturile copiilor lor și dacă văd mutilări, fie ele și ușoare, pe brațe, să ia măsuri.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE