More


  Principalul suspect de comiterea accidentului de la Odoreu a fost prins

  - Advertisement -

  suspect-prins-la-Odoreu

  Principalul suspect de comiterea accidentului de vineri seara de la Odoreu a fost reținut de polițiștii sătmăreni. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Satu Mare.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a precizat că acesta se află în prezent în custodia poliției sătmărene. În urma discuțiilor pe care le va purta cu polițiștii sătmăreni se vor stabili cauzele care au determinat producerea accidentului de vineri seară de la Odoreu.

  Reamintim faptul că vineri, în jurul orei 20.00, în Odoreu a avut loc un accident grav. Un Jeep cu numere de Satu Mare a lovit un pieton, după care s-a răsturnat și s-a oprit într-un stâlp pe care l-a rupt. Șoferul a părăsit locul accidentului.

  Încă de vineri, de la producerea accidentului, polițiștii l-au căutat pe șoferul Jeep-ului. Acesta s-a predat autorităților sâmbătă, în jurul orei 12.00.

  Pietonul lovit de șoferul fugar a fost transportat la Urgențe, acuzând dureri la picioare. După ce a primit îngrijirile medicale necesare la UPU, victima a fost lăsată acasă, refuzând internarea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare