More


  Proiectele Primăriei din Socond prind contur

  =

  Proiectele-Primăriei-din-Socond-prind-contur

  Primăria comunei Socond se mândrește cu o implementare eficientă a proiectelor inițiate atât mai recent, cât și a celor care presupun o desfășurare mai de lungă durată. Acestea privesc mai ales modernizarea drumurilor și a utilităților, dar și dezvoltarea culturală a comunei.

  Realizări frumoase pe domeniul infrastructurii și nu numai în ultima perioadă pentru comuna Socond. Fie că vorbim despre modernizarea drumurilor din localitățile aparținătoare comunei Socond sau introducerea apei curente acolo unde este nevoie, primarul din Socond – Ioan Crasnai – a menționat că lucrurile sunt în mișcare și toate proiectele primăriei au o direcție de implementare ascendentă.

  De asemenea, se fac progrese și pe domeniul cultură și spații recreative, Primăria comunei Socond dezvoltând și proiecte de modernizare a căminelor culturale din Stâna și Socond, dar și planuri de construire a unei săli de sport moderne și a unui spațiu de joacă pentru copii.

  Chiar dacă unele proiecte pot întâmpina dificultăți în execuție din cauza unor factori precum colaborările dificile cu anumite companii, primarul comunei Socond spune că cele mai multe dintre ele sunt în curs de finalizare, lucrările desfășurându-se așadar cu succes.
  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img